KYLPYLÄMATKA VIRON PÄRNUN TERVIS SPA:han!

KYLPYLÄMATKA VIRON PÄRNUUN TERVIS SPA:han

Vastuullinen matkanjärjestäjä Ykkösmatkat, Ajurinkatu 20, 70100 Kuopio, www.ykkosmatkat.fi.
Ajankohta ja kohde 26.2. – 4.3.2023 Tervis Spa. Matka-aika 7 päivää (sunnuntai – lauantai)
Matkan hinta Kuopiosta, jos 20 hlöä: 519 €/hlö, jos 30 hlöä: 509 €/hlö
Hinnat Helsingin Länsisatamasta – 40 €/hlö = 479 € tai 469 €/hlö
Lopullinen hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
Hinta sisältää
– Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
– 6 yön majoitus Tervis Spassa 1/2 talossa jaetussa 2-hengen huoneessa
– Täysihoitoruokailut, aamiainen, lounas ja päivällinen
– Lääkärintarkastus ja 2-3 hoitoa päivässä
– Hemmotteleva Spa- ja saunakeskus ma-pe klo 15:00 – 21:00
– Kuntosalin käyttö ma-pe klo 15:00 – 21:00
– Kaupunki-/ostoskierros keskiviikkona Pärnussa linja-autolla
– Linja-auto mukana koko matkan ajan. Matkatavarat autossamme laivamatkan ajan.
Lisähintaan
– Muut kuin yllä olevat palvelut
– Bussikuljetus Iisalmesta +36 €/hlö menopaluu, hinta edellyttää minimi 10 henkilöä
– Majoitus 1-hengen huoneessa +115 € / hlö
Laivan aikataulu    
26.2. Helsinki – Tallinna Tallink Star     klo 13.30 – 15.30
4.3.   Tallinna – Helsinki Tallink Star     klo 10.30 – 12.30

Matkaehdot www.ykkosmatkat.fi/matkapakettien-lisa-ja-erityisehdot/ Hinnat perustuvat voimassa oleviin hintoihin, niiden muuttuessa Ykkösmatkat pidättää oikeuden vastaaviin muutoksiin.

Tietoja Tervis Spa-kylpylästä ***
Kylpylä Tervis koostuu seitsemästä toisiinsa lasikäytävin yhdistetystä rakennuksesta. Aamiaiselle, aamuvoimisteluun ja muihin hoitoihin pääsee kätevästi lasikäytävien kautta. Hotellissa on 506 vuodepaikkaa, kaikin mukavuuksin varustelluista hotellihuoneista avautuvat maalaukselliset näkymät. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat erinomaiset lenkkeilymaastot, huvisatama sekä historiallinen Pärnun aallonmurtaja. Pärnun keskustaan on myös lyhyt kävelymatka. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.  Standard (1 ja 2-talo) huoneissa suihku, wc, aamutakit, suoravalintapuhelin, TV, jääkaappi ja parveke.

Tilat ja palvelut
Ravintola, baari, kokoustilat, tallelokero, liikuntasali, 5 erilaista saunaa, vesivoimisteluallas, uima-allas, poreallas, kuntosali, Kauneushoitola Helmi (tällä hetkellä suljettu) elintarvikekauppa ja lahjatavarakauppa, kulttuurikeskus (tällä hetkellä suljettu), kirjasto (tällä hetkellä suljettu). Vastaanotosta vuokrataan tallelokeroja, hiustenkuivaajia, kävelysauvoja ja polkupyöriä.

Hoitovalikoima (3 hoitoa päivässä ma-pe):
– Klassinen hieronta 23 min
– Yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitomutanaamio jaloille, hoitavat suihkut, kiertosuihku, pyörrekylpy jaloille
– Suolahoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoidon eri muodot, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiininaamio käsille, kylmä parafiinihoito, valohoito
– Energiaa antava lääkintävoimistelu salissa, vesivoimistelu, senioreiden kiertoharjoittelu liikuntasalissa tai kiertoharjoittelu

Lääkärin tarkastuksessa yllä olevista hoidoista jokaiselle tehdään yksilöllinen hoito-ohjelma viikon ajaksi.

Huom! Omakustanteisia hoitoja ja tutkimuksia voi varata/ostaa paikan päällä, kts. Hoitohinnasto http://www.spatervis.ee/hinnastofi/hoitohinnasto

Erityisruokavaliot:
Ilman lisämaksua; laktoositon, gluteeniton, sokeriton, kasvisruoka ja veganruoka. Muista mahdollisista erityisruokavalioista kylpylä perii lisämaksun. Ilmoitathan erityisruokavaliot nimilistan yhteydessä.

Ilmoittautuminen matkalle
Ilmoittautuminen osallistumisesta matkalle 8.1.2023 mennessä Mikko Raatikaiselle, mikkojraatikainen@gmail.com tai puh. 050-3883191.  Ilmoita: nimi, syntymäaika, koti- ja sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kyytiin tulopaikka eli lähtöpaikka, erityisruokavaliot sekä huonekumppanin nimi vai haluatko yhden hengen huoneen.

Kokoan ryhmään kuuluvien matkalle lähtijöiden nimet ja yhteystiedot ja annan ne Ykkösmatkoille viimeistään 10.1.2023. Vastuu matkajärjestelyistä ja tiedottamisesta siirtyy tällöin Ykkösmatkoille. Ryhmämme koon varmistuttua, Ykkösmatkat laittaa mahdollisesti vapaaksi jääneet varaamansa bussi- ja kylpyläpaikat yleiseen myyntiin. Ykkösmatkat laskuttaa Teiltä kylpylämatkan eräpäivällä 17.1.2023 yhdessä erässä ja informoi mm. bussin aikataulun.

Huom! Tee matkavakuutus tai varmista voimassaolo, jos on entinen. Ehdottomasti voimaan heti, kun on maksanut matkan!
Laivaliput saadaan satamassa bussinkuljettajalta. Satamasta lähtijät laittavat matkatavaransa bussiin.

Lisätietoja matkasta

Mikolta, mikkojraatikainen@gmail.com tai puh. 050.3883191

Tervetuloa!