Ylä-Savon Seura ry

Ylä-Savon Seura ry (y-tunnus 3032728-2) toimii pääkaupunkiseudulle Ylä-Savosta muuttaneiden henkilöiden ja heidän perheenjäsentensä sekä muiden Ylä-Savon perinteitä kunnioittavien yhdyssiteenä. Seura pyrkii toiminnallaan lisäämään Ylä-Savon tuntemusta.

Seuraamme Ylä-Savon aineellista ja henkistä kehitystä, harjoitamme kotiseututietoutta lisäävää julkaisu- ja kustannustoimintaa, edistämme perinteiden, historian ja nykypäivän tallentamista sekä kulttuuriympäristön vaalimista. Järjestämme myös jäsen- ja yleisötilaisuuksia, retkiä, vierailuja, opintomatkoja sekä muita tilaisuuksia.

Ylä-Savon Seura toimii yhteistyössä Suomen Kotiseutuliiton, Ylä-Savon Talousalueen Liiton, Ylä-Savon Instituutin, Ylä-Savon kuntien ja muiden kotiseututyötä tekevien yhteisöjen kanssa.

Yhteydenotot: toimisto@yla-savonseura.fi

Johtokunta